Legenda Liverpoola potpisala novi ugovor

Steven Gerrard produžio ugovor

Legenda Liverpoola potpisala novi ugovor

Midhat Šljivak

Kapiten Liverpoola Steven Gerrard potpisao je danas produženje ugovora sa Redsima.

Legenda Anfileda će tako ostati do kraja karijere u dresu kluba u kojem je ponikao i gdje je debitovao davne 1998. godine.

"Mislim da svi znaju šta mi ovo znači.  Ovdje sam toliko dugo i mnogo mi znači što sam produžio ugovor. Ovo je velika stvar i pokazuje mi da me ovdje žele. Drago mi je što je sve gotovo i što se ovo dogodilo pred start sezone, kako bih se mogao potpuno posvetiti igrama", rekao je Gerrard.

Gerrard je za Liverpool odigrao preko 600 utakmica, te je postigao 159 golova. Sa Liverpoolom je osvojio sve osim titule prvaka Engleske koji Redi čekaju već duže od dvije decenije.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.