Legendarni Charlton neće po dobrom pamtiti derbi Uniteda i Liverpoola

Imao udes nakon utakmice

Legendarni Charlton neće po dobrom pamtiti derbi Uniteda i Liverpoola

Endin Čaušević

Jedan od najboljih igrača Manchester Uniteda svih vremena Sir Bobby Charlton jučer je ponovo bodrio svoju nekadašnju ekipu na Old Traffordu u velikom derbiju protiv Liverpoola.

Crveni đavoli su uspjeli savladati ljutog rivala, ali Charlton neće baš po dobrom pamtiti jučerašnji dan. Naime, kada su se nakon utakmice vraćali kući Charlton i njegova supruga su imali udes, ali na svu sreću bez većih posljedica.

Ovaj 80-godišnji nekadašnji igrač Uniteda je bio suvozač, dok je njegova supruga Norma bila za volanom. Tada ih je udario automobil, ali na sreću svih nije bilo nikakvih povreda. Vozač u drugom automobilu se "izgubio" kada je shvatio čije auto je udario.

"Bio je totalno izgubljen kada je vidio Charltona u automobilu. Vidjelo se da je i on navijač Uniteda i izvinjavao se sigurno pola sata sve dok policija nije završila uviđaj. Na svu sreću niko nije povrijeđen i to je najvažnije", rekao je jedan od svjedoka ovog udesa.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi