Legia Varšava i Marijan Antolović u pat poziciji

Prema pisanju poljskih medija

Legia Varšava i Marijan Antolović u pat poziciji

Adnan Beganović

Hrvatski golman koji je prošlu sezonu sa dosta uspjeha branio u Željezničaru, Marijan Antolović, još uvijek ne zna gdje će nastaviti karijeru.

Naime, Antolović je još godinu dana ugovorom vezan za varšavsku Legiju, koja na njegove usluge ne računa, a ni ovom hrvatskom golmanu ne ostaje se u redovima poljskog prvaka.

Rado bi se Antolović vratio u Željezničar, ali ne želi s Legijom raskinuti ugovor na svoju štetu, odnosno kako pišu poljski mediji, od poljskog prvaka zahtjeva da mu isplati cijelu jednogodišnu platu.

Navodno se radi o cifri od 235.000 eura, a poljsku mediji tvrde da Legija na njegov zahtjev neće odgovoriti pozitivno, tako da je odnos ovog golmana i poljskog prvaka trenutno u pat poziciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.