Leicester želi Edgara Davidsa

Povratak 36-godišnjeg veterana

Leicester želi Edgara Davidsa

Nekadašnji reprezentativac Holandije Edgar Davids nalazi se na listi želja vlasnika engleskog drugoligaša Leicester Citya Milana Mandarića.

"Što se tiče njegove plate, to nije problem jer imamo novca. Osim toga, da nemamo novca ne bi ni pregovarali. Imamo velike ambicije i cilj nam je da pokušamo da ostvarimo maksimum, a igrači kakav je Davids mogu dosta da nam pomognu", rekao je Mandarić.

Davids je izdanak čuvene fudbalske škole amsterdamskog Ajaxa, a u svojoj prebogatoj karijeri još je igrao i za Milan, Juventus, Barcelonu, Inter i Tottenham, a od ljeta 2008. godine nema kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti