Leipzig našao napadača u engleskom drugoligašu

Hogan na meti Leipziga

Leipzig našao napadača u engleskom drugoligašu

Edmir Škorić

Njemački bundesligaš Red Bull Leipzig želi da se pojača iz Engleske.

Leipzig je pravi hit ove sezone u Bundesligi i drugoplasirani tim prvenstva želi već u januaru da pojača svoje redove. Prioritet čelnicima kluba je napadač, a čini se da je on pronađen na Otoku.

Mnogi mediji su izvijestili kako je Leipzig spreman da plati 20 miliona eura za 24-godišnjeg Scotta Hogana. Riječ je o napadaču engleskog drugoligaša Brentforda, koji je u 26 mečeva postigao 14 golova.

Hogan je uglavnom igrao u engleskim niželigašima, a redome je nosio dresove Woodley Sportsa, Halixafa, Stocksbridgea, Ashton Uniteda, Hydea, Rochdalea i od 2014. godine Brentforda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi