Leiva: Nema razloga da odem iz Liverpoola

Sviđa mu se na Anfieldu

Leiva: Nema razloga da odem iz Liverpoola

Edmir Škorić

Lucas Leiva, 24-godišnji veznjak Liverpoola, u javnosti je poručio kako uživa na Anfieldu, te da ne planira napustiti Liverpool.

Brazilcu je naročito drago što ima priliku da surađuje sa Kennyjem Dalglishem, legendom Redsa i trenutnim trenerom kluba.

"Nemam razloga zbog kojeg bih otišao iz kluba. Bilo bi sjajno opet igrati u Ligi prvaka s Liverpoolom i ne vidim razlog zašto to ne bismo ostvarili", kazao je Leiva kojeg, navodno, žele Napoli i Villarreal.

"Dalglish je bio nevjerovatan kao igrač, a na mene je ostavio dobar dojam i kao trener. Vratio nam je samopouzdanje i u isto vrijeme pomogao nam da bolje razmišljamo u igri".

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.