Leko na meti Chelsea

Leko na meti Chelsea

Vlasnik engleskog prvoligaša Chelsea Roman Abramovič spreman je u zimskom prijelaznom roku potrošiti 55 milijuna funti ili 61,9 milijuna eura za pojačanja, a jedna od želja mu je i hrvatski nogometaš igrač francuskog Monaca Jerko Leko, piše u utorak engleski tabloid "The Sun".

Osim za hrvatskog veznjaka Abramovič je zainteresiran i za argentinskog napadača Atletico Madrida Sergia Agueru za kojeg Chelsea navodno nudi 40 milijuna funti, ali to Atleticu nije dovoljno, piše "The Sun".

Ne zna se koliko je novca ruski magnat spreman ponuditi za Leku kojem ugovor s matičnim klubom Monacom ističe u lipnju.

Razlog zbog kojeg Abramovič želi pojačati svoju ekipu je odlazak velikog broja igrača Afrički kup nacija na kojem će nastupiti ponajbolji igrači Chelsea napadači Didier Drogba i Salomon Kalou te veznjak John Obi Mikel, ali i loša forma jer momčad talijanskog trenera Carla Ancelottija ima tek jednu pobjedu u zadnjih šest utakmica, dodaje "The Sun".

Ukoliko ne uspije ostvariti ove transfere ruski milijarder ima i rezervne opcije, a one sun Urugvajac Luis Suarez iz Ajaxa, Romin Daniele De Rossi i igrač Evertona Jack Rodwell.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.