Lendrić predvodi topnike Premijer lige

Lista strijelaca

Lendrić predvodi topnike Premijer lige

Adnan Beganović

U vikendu iza nas odigrano je 3. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u kojem je postignuto 19 golova, a posebno su strijelci bili raspoloženi u Mostaru gdje je Zrinjski rezultatom 4:2 svladao Slaviju.

Nakon nepotpuna tri koja na čelu liste strijelaca Premijer lige izdvojio se mladi napadač Zrinjskog Ivan Lendrić koji je u dva susreta postigao 3 gola.

Iza Lendrića na listi strijelca nalaze se Suljević (Olimpik), Arsenijević (Sarajevo), Popović (Slavija), Hamzić (Zvijezda) i Kovačević (Rudar). Svi pet pomentih fudbalera postiglo je po 2 gola.

Lista strijelaca nakon 3. kola nogometne Premijer lige BiH:
- 3 gola: Lendrić (Zrinjski)
- 2 gola: Suljević (Olimpik), Kovačević (Rudar), Arsenijević (Sarajevo), Popović (Slavija), Hamzić (Zvijezda)
- 1 gol: Radovanović, Rovčanin, M. Bešlija, Višća, Zeba (Željezničar), Nikolić, Stajić, Mikić, Vukelja (Borac), Zakarić, Ivanković, Varea, Topić (Široki Brijeg), Regoje, Oglečevac, Šešlija (Slavija), Ćurić, Mujakić, Varupa (Travnik), Okić, Zaimović, Duraković (Velež), Haskić, Čergić (Budućnost), Isaković, Brković (Čelik), Žerić, Kantar (Rudar), Torlak, Jahović (Sarajevo), Jogunčić, Smajlović (Sloboda), Ivanković, Salčinović (Zrinjski), Ninić (Drina), Mijailović (Leotar), Huseinbašić (Zvijezda)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije