Lennon produžio sa "pijetlovima"
Aaron Lennon

Lennon produžio sa "pijetlovima"

Edmir Škorić

Aaron Lennon ostaće u dresu Tottenhama do 2014. godine, mada su 21-godišnjaka ostravski mediji povezivali sa "redsima", gdje je trebao preći na kraju ove sezone.

Londonski Tottenham reda loše partije u prvenstvu Engleske, no sigurno da će ostanak ponajboljeg igrača u klubu, biti jedna od onih svijetlijih stvari koje se dešavaju na "White Hart Laneu".

Mladi veznjak reprezentacije Engleske bio je na pragu odlaska u Liverpool, te su mnogi mislili kako će se njegova karijera nastavit na "Anfieldu", no potpisom novog ugovora sa "pijetlovima", razbijena je svaka mogućnost da napusti London.

Na službenim stranicama kluba piše kako je klubu drago objaviti da je Aaron Lennon potpisao produženje ugovora, kojim se za Tottenham veže do 2014. godine.

Lennon je u Tottenham došao iz Leedsa u 2005. godini za samo milion eura, a u 160 nastupa za "Spurse" upisao je 15 pogodaka. Za Englesku je odigrao i pobjedničkih devet internacionalnih utkamica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.