Leo Franco na golu Galatasaraya

Španiju zamijenio Turskom

Leo Franco na golu Galatasaraya

Adnan Beganović

Argentinski reprezentativni golman i dosadašnji član Atletica iz Madrida, Leo Franco, karijeru će nastaviti u istanbulskom Galatasarayu.

Franco je posljednjih pet sezona proveo u redovima Atletica, a trenutno je treći golman argentinskog nacionalnog tima. Odlaskom Franca madridski klub je u samo nekoliko dana izgubio dva golmana, jer je redove Atletica napustio i nekadašnji francuski reprezentativac Gregory Coupet.

Argentinski golman je krajem protekle sezone postao slobodan igrač, a jučer je već obavio i prošao liječničke preglede u Galatasarayu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti