Otkrila ga zastava druge zemlje: Messi doputovao, pada potpis na kojem se radi mjesecima!

Nakon poraza od Loirenta

Otkrila ga zastava druge zemlje: Messi doputovao, pada potpis na kojem se radi mjesecima!

A. Čaušević

Lionelu Messiju uskoro ističe ugovor sa PSG-om. sve je izvjesnije da od ljeta svjetski prvak sa Argnetinom neće biti stanovnik Pariza, a čini se da se riješevaju i neke stvari oko njegove budućnosti.

Messi je u nedjelju bio u akciji na Parku prinčeva gdje je PSG iznenađujuće poražen od Loirenta. Nakon utakmice sjeo je u privatni avion i otputovao van Evrope.

Na interenetu se pojavila fotografija kako se sjajni Argentinac nalazi na aerodromu u Rijadu i došao je na potpis super bogatog ugovora.

Da se nalazi u prijestolnici Saudijske Arabije Messija je otkrila mala zastava te zemlje koja se nalazila na aerodromu.

Prema prvim informacijama Messi će potpisati nastavak saradanje sa saudijskim vlastima te će i dalje biti angažovan kao turistički ambasador ove zemlje.

Oglasi

Za mnoge najbolji igrač svijeta je u prošlosti zaradio ogroman novac od sponzorskih ugovora sa Saudijcima, a jasno je da oni ne štede novac za nastavak saradnje.

Posljednjih mjeseci Saudijci pokušavaju nagovoriti Messija i da potpiše za neki od tamošnjih klubova, prije svih Al Hilala i spremni su mu platiti ogroman novac.

Otkriveno je da je nedavno dobio ponudu od nevjerovatnih 400 miliona eura po sezoni što je najveća ponuda u historiji fudbala.

Mnogi Messija od naredne sezone vide u dresu Barcelone, i sam Argentinac želi ostati u Evropi, ali zov saudijskog novca bi na kraju mogao presuditi.

Tokom vikenda su se pojavile informacije da neki igrači poput Roberta Lewandowskog i Marca Andre Ter Stegena ne žele Messija u svlačionici pa ostaje da se vidi da li će utjecati na njegov dolazak na Nou Camp.

Dovođenju Messija se nadaju i klubovi iz MLS-a, prije svih Inter Miami Davida Beckhama, ali šanse da kapiten Gaučosa završi u SAD-u su minimalne.

Promo

Top Komentari

Mostarac94
Dosao ga gleda Cristiana
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi