Leonado ne zna hoće li početi s Beckhamom

Brazilac "sklapa" sastav

Leonado ne zna hoće li početi s Beckhamom

Edmir Škorić

Trener Milana Leonardo nije htio otkriti hoće li u sutrašnjoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Manchester Uniteda računati na Davida Beckhama.

Ovu utakmicu najviše od svih očekuje engleski reprezentativac i posuđeni igrač Milana, David Beckham. Naime, Beckham je odigrao 12 sezona za Vragove, a onda teška srca otišao u Madrid 2003. godine, navodno zbog raznoraznih problema sa trenerom Sir Alex Fergusonom.

Sutra na San Siru Milan dočekuje United u prvim utakmicama osmine finala Lige prvaka, a trener Leonardo ni sam nije siguran hoće li računati na Beckhama.

"Znamo da je ovo posebna situacija u Davidovu životu. Igrati Ligu prvaka protiv svog bivšeg tima je nešto vrlo posebno", kazao je brazilski stručnjak, te dodao.

"U posljednje dvije utakmice nastojali smo jednog ili dva igrača koristiti na različitim pozicijama, pa ćemo vidjeti da li ću početi s njim ili ne. No, čak i sa klupe on nam može biti od iznimne važnosti. Pametan je, inteligentan i može igrati na raznim mjestima".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.