Leonardo: Ancelotti neće preuzeti PSG

Leonardo: Ancelotti neće preuzeti PSG

Leonardo, sportski direktor Paris Saint-Germaina, odbacio je špekulacije da bi talijanski stručnjak, Carlo Ancelotti, mogao preuzeti klubu ovog francuskog kluba.

Ancelotti je bez posla otako je napustio Chelsea, a odnedavno mediji ga sele u Pariz, no to je opovrgnuo sportski direktor Parižana.

"Ancelotti je bio u Parizu i sastali smo se. Također sam se sastao i sa Kakom. Susrećem se sa puno ljudi, ali ne znate zašto. Danas se svako povezuje sa PSG-om. To je nova situacija, ali je dobro za klub", rekao je Leonardo.

"Moj posao je da razgovaram sa svima, ne o zapošljavanju, već zbog izgradnje mreže. Moramo razmišljati o budućnosti. Nisam predložio Ancelottija. Nema ponuda. Antoine Kombouare zna kakva je situacija. Imali smo hiljade pregovora i sve je jasno", dodao je sportski direktor PSG-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.