Leonardo: Beckham je nepravedno isključen

Prosudite sami...

Leonardo: Beckham je nepravedno isključen

A. Haznadarević

Legendarni engleski veznjak David Beckham, bio je centralna figura u susretu PSG-a i Eviana, ali ne po majstorijama na koje smo navikli od njega, već zbog žestokog starta nakon kojeg je isključen.

Beckham je u igri proveo svega devet minuta, a nakon njegovog isključenja u sudijskom vremenu, nastala je potpuna pometnja u kojoj je glavni arbitar potpuno izgubio konce. Ipak, predsjednik pariškog kluba Leonardo, smatra da Beckham nije zaslužio isključenje:

 

"Sudije griješe, a crveni karton Beckhamu je bio nepravedan. To je bila dosta napeta utakmica u kojoj niko nije želio izgubiti, a posebno ne Evian koji se borio za opstanak. Siguran sam da je naš tim jako umoran na kraju sezone", prokomentarisao je Leonardo.

 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Da li je bivši brazilski reprezentativac u pravu, prosudite sami:

 



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.