Leonardo: Beckhamu su vrata otvorena
Leonardo i Beckham iz vremena u Milanu

Leonardo: Beckhamu su vrata otvorena

Leonardo, sportski direktor Paris Sain-Germaina, otvoren je za dovođenje Davida Beckhama u redove francuske momčadi.

Brazilac je bio trener Beckhamu u Milanu i tada su stvorili dobar odnos. Sada postoji mogućnost da veznjak LA Galaxyja preseli u Francusku.

"Vrata su mu otvorena. On je više od nogometaša, on je brend, zvijezda. On poštuje pravila, sluša vas i želi najbolje za momčad. Zato, za mene on je veliki primjer. Radio sam s njim i to je razlog što govorim o njemu", rekao je Leonardo.

"Bio sam mu trener u Milanu i stvorili smo dobar odnos. On je više od nogometaša, ali kada ga vidite on uvijek trenira i igra poput djeteta. On je neko koga zaista poštujem i divim se njegovim vrijednostima i svemu što je učinio u nogometu", dodao je sportski direktor PSG-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.