Leonardo: Cristiano Ronaldo u PSG-u? Sve je moguće

Leonardo: Cristiano Ronaldo u PSG-u? Sve je moguće

Sportski direktor Paris Saint-Germaina, Leonardo izjavio je kako je moguće da jedan od najboljih fudbalera današnjice, Cristiano Ronaldo postane novi igrač ove ekipe.

"Cristiano Ronaldo? Paris Saint-Germain je postao klub u kom je sve moguće. Bilo kako bilo, on ima važeći ugovor sa Real Madridom i mi moramo biti svjesni da on neće otići iz Real Madrida zbog bilo kog kluba. Kada razgovaramo o mogućem transferu igrača kao što je Cristiano Ronaldo, postoji samo četiri ili pet klubova koji se mogu uzeti u obzir. Paris Saint-Germain je jedan od tih klubova", rekao je Leonardo za L'Equipe te je dao kratak komentar na medijske špekulacije u ovom prelaznom roku:

 

"Messi nikada neće napustiti Barcelonu. Sa Jalletom, Maxwellom, Van der Wielom i Armandom imamo što nam treba. U budućnosti ćemo još pričati o ovome, ali sada ne. Cole i Evra nam ne trebaju".

 

Leonardo je zatim prokomentarisao pojedine parove knock-out faze Lige prvaka i jednog od najboljih igrača svoje ekipe, Zlatana Ibrahimovića.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

 

"Očigledno je da je Barca favorit, ali također možemo reći da ima sedam utakmica do finala. Ibra nije samo dobar čovjek. On je sve. Da Ibra i Thiago nisu sretni ovdje, ne bi igrali ovako".

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.