Leonardo: Ibra i Silva ostaju i ako Ancelotti ode

Sportski direktor PSG-a poručio

Leonardo: Ibra i Silva ostaju i ako Ancelotti ode

A. Haznadarević
Teme:

Sportski direktor Paris Saint-Germaina Leonardo izjavio je da će Zlatan Ibrahimović i Thiago Silva ostati u klubu, bez obzira na to da li će Carlo Ancelotti otići u Real Madrid.

Italijan je rekao PSG-u da želi otići nakon što je Kraljevski klub zatražio od njega da zamijeni Josea Mourinha, ali Leonardo tvrdi da budućnost Ibrahimovića i Thiaga Silve nemaju veze s Ancelottijevom odlukom. 

"Ni Ibrahimović niti Thiago Silva neće otići ako Ancelotti odluči da ode", kazao je Leonardo za L'Equipe. 

U međuvremenu, Silvin agent Paulo Tonietto također je odbacio mogućnost odlaska svog klijenta iz Pariza. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Nema nikakve šanse da napusti klub ovog ljeta. PSG ga ne želi prodati. On je važan dio projekta i ostat će tu, bez obzira na to šta će biti s Ancelottijem", rekao je Tonietto za RMC. 

Leonardo je pojasnio da se Parižani i dalje nadaju da će zadržati Ancelottija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.