Leonardo: Kaka nije naš prioritet

Leonardo: Kaka nije naš prioritet

Edmir Škorić

Şportski direktor PSG-a, Brazilac Leonardo, ističe kako njegovom klubu više nije prioritet dovođenje Kake, s kojim je nekad surađivao u Milanu.

Bivši trener Milana i Intera bio je pun hvale za Kaku prošlog mjeseca, te se očekivalo da će Parižani "napasti" veznjaka Real Madrida.

 

"Nemam osobni odnos s Kakom, na osnovu koje svako temelji ovaj transfer. U stvari, Kaka više nije naš prioritet", kazao je Leonardo za Le Parisien. 

 

PSG je bio blizu potpisivanja Thiaga Silve (AC Milan) i Carlosa Teveza (Manchester City)...

 

"Kao što svi govore, mi imamo dosta novca, ali pregovori često budu jako teški. Nema sumnje da koštaju previše, Imamo ogranjičenja za Silvu i Teveza".

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

 

PSG, viceprvak Francuske, potpisao je zimus Alexa i Thiaga Mottu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije