Leonardo miran: Otpustite me ako želite

Leonardo miran: Otpustite me ako želite

Edmir Škorić

Milanov predsjednik Silvio Berlusconi je, navodno, kritikovao trenera Leonarda zbog loše postavljene taktike u duelu s Manchester Unitedom. Brazilski stručnjak je, pak, miran i poručuje vlasniku Rossonera da ga otpusti, ukoliko nije zadovoljan njime.

Za poraz na San Siru od Manchester Uniteda (2:3) predsjednik Silvio Berlusconi krivi trenera Leonarda, tvrdeći da je postavio pogrešnu taktiku.

"Uvijek sam miran. Nemam problema i ako predsjednik želi da me otpusti, onda će njegova riječ biti posljednja", kazao je Leonardo.

Igrači Milana uzvrat osmine finala Lige prvaka igraju 10. marta na Old Traffordu te će pokušati povratiti jedan pogodak zaostatka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.