Leonardo: Možemo osvojiti sve trofeje

Leonardo: Možemo osvojiti sve trofeje

Trener Intera Leonardo smatra da njegova momčad ove sezone može osvojiti sva takmičenja u kojima se takmiči, ali priznaje da će biti teže nego što je bilo Joseu Mourinhu prošle sezone.

"Razmišljamo o osvajanju svih takmičenja, pa se tako i ponašamo u svakoj utakmici koju igramo. Nemoguće je misliti o samo jednom takmičenju", kaže mladi brazilski stručnjak na klupi Intera, koji je uoči utakmice sa Cagliarijem rekao:

"Igraju otvoren nogomet i biće nam izuzetno teško. Trener Roberto Donadoni je izuzetno dobra osoba koja zna šta je pravi nogomet, pa s etako ponašaju i njegovi igrači", zaključio je Leonardo.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije