Leonardo: Ništa još nije gotovo

Uoči revanša na Old Traffordu

Leonardo: Ništa još nije gotovo

Adnan Beganović

Uoči večerašnjeg revanš susreta osmine finala Lige prvaka u Manchesteru, trener Milana, Leonardo, uprkos zaostatu iz prve utakmice vjeruje da njegov tim može napraviti iznenađenje.

"U većem dijelu prvog susreta bili smo potpuno ravnopravni Manchesteru i doista nema razloga da tako ne bude večeras na Old Traffordu", rekao je Leonardo te dodao:

"Moje samopouzdanje izgrađeno je na nekoliko posljednji utakmica u kojima smo prikazali izvanrednu igru, a između ostalog i na San Siru smo protiv Manchestera odigrali dosta dobro. Manchester je domaćin i zbog pobjede u prvom susretu favorit, no još ništa nije gotovo."

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.