Leonardo: Ronaldo u PSG? Svi žele doći u naš klub

Leonardo: Ronaldo u PSG? Svi žele doći u naš klub

Edmir Škorić

Sportski direktor PSG-a Leonardo je na pitanje o mogućem dolasku Cristiana Ronalda na Park Prinčeva odgovorio da "mnogi igrači žele igrati u PSG-u".

Bogati pariški klub ne štedi posljednjih sezona, a spominjalo se i dovođenje portugalskog reprezentativca i nogometaša Real Madrida, Ronalda.

 

"Mnogi igrači žele doći u PSG koliko i u Barcelonu, Real, Bayern ili Milan, ali ne bi imalo smisla ako bismo sve igrače kupili", rekao je Leonardo za Gazzetta dello Sport, dodavši:

 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Za Ronalda nikada nije napravljena ponuda. Nisam čuo ništa ni za Rooneyja ili Cavanija. Ne isključujem velike ponude, ali samo onda kada bude prilike".

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.