Leonardo: Vjerovao sam u čudo

Inter se oprostio od titule

Leonardo: Vjerovao sam u čudo

Adnan Beganović

Fudbaleri Intera oprostili su se od titule prvaka Evrope. Nakon poraza na domaćem terenu sinoć su Leonardovi izabranici još jednom kapitulirali u duelu sa Schalkeom, a brazilski stručnjak vjerovao je da Inter može nadoknaditi prednost njemačke momčadi.

"Razočaran sam i doista mi je teško. Vjerovao sam da možemo nadoknaditi minus iz prvog susreta. U prvom poluvremenu smo imali inicijaticu, kontrolisali smo igru, ali nismo stvorili pravu gol priliku", rekao je Leonardo i dodao:

"Maštao sam o velikom povratku, ali gol nismo zabili u pravom trenutku. U proteklim mjesecima potrošili smo energiju, kako u Seriji A tako i u Ligi prvaka, pa su nas u odlučujućim trenucima sustigli ogromni problemi".

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.