Leotar angažovao šest novih igrača

Stižu pojačanja na Police

Leotar angažovao šest novih igrača

D. Kurbegović

Trebinjski Leotar tek je prošle sedmice počeo pripreme za nastavak sezone u Premijer ligi, gdje će do kraja sezone pokušati sačuvati obraz kluba, te pokušati iznenaditi neke od favorita. 

Trebinjci ćeteško zadržati status Premijerligaša, ali dobre stvari u i oko kluba dešavaju se u posljednje vrijeme. Nakon dolaska Vladimira Gačinovića na klupu Leotara, rukovodstvo kluba krenulo je u akciju dovođenja igrača i kompletiranja ekipe za nastavak prvenstva.

U roku od samo par dana na Police je došlo čak šest novih igrača, od kojih su pojedinci s velikim iskustvom igranja u Premijer ligi, te klubovima u susjednoj Srbiji. Novi igrači Leotara su: Goran Čokorilo (29), koji u Leotar stiže iz Jagodine, štoper Miloš Marković (22) iz Igala, bek Stefan Petrović (21) iz Šumadije iz Kragujevca i Južnokorejac Tae Jung Mun (23), koji u Leotar dolazi iz Modriče, a igra na poziciji ofanzivnog veznog.

Mun je prije Modriče nastupao za španske niželigaše Atletiko Albericiju i Palensiju. Svakako da su zvučna imena Vladan Binića (27) iz niškog Radničkog i Nikole Vasiljevića (30), bivšeg igrača banjalučkog Borca, koji dolazi iz Voždovca.

Nema sumnje da će u Trebinje do početka prvenstva doći još nekoliko igrača, te da će s dovoljnim brojem igrača Leotar krenuti u nastavak prvenstva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.