Leotar bez Čorlije i Kanaria protiv Drine

U Trebinje dolazi Drina

Leotar bez Čorlije i Kanaria protiv Drine

D. Banović

Leotar je uz Budućnost i Drinu trenutno najlošija ekipa u Premijer ligi BiH. To pokazuju u njegovi rezultati, tačnije niz od četiri uzastopna poraza.

U subotu im u goste dolazi Drina iz Zvornika, koja će pokušati da protiv ovako lošeg protivnika pokuša da iznenadi i da dođe do bodova. Argentinac Kanario neće igrati zbog loma noge, a u sastavu neće biti ni Gavrila Čorlije, Željka Radovića, a upitni su i nastupi Duška Vraneševića, te Darka Dreča.

"Bilo kako bilo mi moramo da pobjedimo. Momčad je velikoj krizi i posebice me brine to što nema ko da postigne pogodak. Napadči su totalno van forme i to nikako nije dobro. Mi ni na treninzima ne postižemo glove. Vjerujem da će protiv Drine i tome da dođe kraj. Ova ekipa mora da izgura do kraja sezone, aonda na ljeto mora da uslijedi remont", rekao je trener Dragan Spaić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.