Leotar bez pojačanja počeo pripreme

Leotar bez pojačanja počeo pripreme

D. Banović

Novi trener Leotara Borče Sredojević poveo je igrače Leotara u novi ciklus priprema. U nastavku sezone momčad iz Trebinja želi da izbori opstanak, a to ime neće biti lako ostvariti, ukoliko u klub ne dođu prava počajanja. Toga je svjestan i sam Sredojević, mada na prvom treningu nije bilo novih igrača.

"Znamo uzroke za slabe rezultate iz jeseni, a isto tako znamo u put kojim treba da idemo kako bi prevazišli krizu rezultata koje je ova momčad imala tokom  jeseni. Morat ćemo da dovedemo nekoliko igrača koji će biti pojačanja za nas. Očekujemo dolazak Lekića, a tu je i nekolicina igrača koji nisu poznati javnosti, ali koji će biti na probi. U slučaju da zadovolje oni će ostati.", kazao je Sredojević.

Kompletne pripreme Leotar će da odradi u Trebinju, a u planu su i dvije jake provjere protiv Crvene zvezde i Spartaka Zlatibor vode.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.