Leotar bez Šarabe traži pobjedu protiv Širokog

Leotar bez Šarabe traži pobjedu protiv Širokog

Bez iskusnog defanzivca Zdravka Šarabe fudbaleri Leotara pokušat će ostvariti drugu uzastpnu pobjedu ove sezone.

Poslije onog čudnovatog preokreta i osvojenih bodova protiv GOŠK-a  Trebinjci vjeruju u još jedan uspjeh.

"Moramo iskoristiti to što dvije uzastopne utakmice igramo na našem stadionu. Široki Brijeg  je uvijek neugodan protivnik, pa i sad nas očekuje teška utakmica. Ja vjerujem u svoju ekipu i siguran sam da će svaki igrač na terenu pružiti svoj maksimum i da ćemo pobjediti", kaže trener Vladimir Gaćinović.

U Leotaru znaju da je Široki opasan i zbog toga Gaćinović poziva sve fudbalere na oprez.

"Ne smijemo protivniku dozvoliti da povede kao što je to bilo u prošlom kolu protiv GOŠK-a, jer Široki je sastav koji bi teško dozvolio da ispusti stečenu prednost. Zato u ovaj susret moramo ući hladne glave i velikoh srca. Igrat ćemo našu igru i strpljivo ćemo graditi naše napade i čekati priliku iz koje bi mogli da ugrozimo njihovog golmana", dodao je Gaćinović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.