Leotar bez Stojanovića i Andrića u Travniku

Leotar bez Stojanovića i Andrića u Travniku

D. Banović

Leotar je počeo da postiže golove, ali će njihov trener imati problem u Travniku, jer na Piroti neće moći da u svoj tim uvrsti Nenada stojanovića i Srđana Andrića.

"Dobro je to što će u Premijer ligi konačno da debituje Argentinac Kanario, koji je konačno dobio svu dokumentaciju i koji će moći da zaigra za naš tim. Nadam se da će biti uspješan u debiju i da će biti strijelac", rekao je trener Leotara Dragan Spaić i dodao:

"Pred nama je teška utakmica, ali mi idemo da se nadigravamo i da pokušamo iznenaditi domaći tim koji je favorit u ovom trenutku. Nedostajaće nam Stojanović i Andrić, ali pronaći ćemo mi riješenje za njih."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.