Leotar bez Todorovića protiv Želje

U Trebinje stiže posrnuli Željezničar

Leotar bez Todorovića protiv Želje

D. Banović

Fudbaleri Leotara sa posebnim motivima dočekuju subotnji meč protiv Željezničara, koji je jesenas na Grbavici do nogu potukao sastav iz Trebinja. Poraz od 8:0 je najtežiji u istoriji kluba iz Hercegovine, pa zbog toga na Policama spremaju revanš aktuelnom šampionu.

Za ovaj susret trener Dragan Spaić neće moći da računa na Vladimira Todorovića, koji je u prošlom kolu zaradio crveni karton protiv Travnika.

"Mojim igračima nije potreban poseban motiv za ovaj meč. Svi smo odlučni da se pobjedom revanširamo Željezničaru. Igraćemo ofanzivno i svi ostali naši igrači su spremni. Zaliječeili su povrede u ovoj pauzi i sad spremni čekamo Željezničar", rekao je šef stručnog štaba Dragan Spaić.

Sa četiri postignuta pogotka Nenad Stojanović je najbolji strijelac kluba u ovoj sezoni, a navijači Leotara u subotu od njega očekuju nove golove.

"Biće teška utakmca, ali mi imamo mnogo motiva i sve ćemo uraditi da se Željezničaru revanširamo na pravi način, a to je pobjedom. Bilo kakav trijumf za nas bi mnogo značio", rekao je Stojanović.

Utakmica između Leotara i Željezničara igra se u subotu od 16 časova na stadionu Police.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.