Leotar bolji od Jedinstva iz Užica

Leotar bolji od Jedinstva iz Užica

Midhat Šljivak

Ekipa Leotara odigrala je na Zlatiboru i drugu kontrolnu utakmicu, a pobjeđen je sastav Jedinstva iz Užica sa 2:1.

Golove za ekipu iz Trebinja postigle su novajlije Nebojša Goločevac i Dejan Janković.

"Poslije Sevojna (1:0) ekipa je dobro odradila i posao u susretu protiv Jedinstva. Na terenu smo izgledali daleko bolje nego što je to bilo u prvom  susretu protiv Sevojna. Polako kompletiramo igrački kadar i bićemo spremni za novu sezonu", kazao je trener Vladimir Gaćinović.

Ovih dana očekuje se da ugovore potpišu  napadač Novog Sada  Borivoje Filipović  i Jovan Radivojević, dosadašnji član Borca iz Čačka, a ranije OFK Beograda, Rada i Hajduka iz Kule. U klub sa Polica je stiglo i nekoliko pojačanja. Njegoš Goločevac i Aleksandar Vasiljević iz kulskog Hajudka odavno su sa ekipom i u trenažnom procesu, kao i Dušan Gelić (Inter Bratislava), koji je na probi. Na probi su još Dejan Janković (Radnički Obrenovac), Ivan Marinković (Napredak Kruševac) i Dajan Ponjević (Modriča).

Imaćemo dobru ekipu za novu sezonu. Igrači koji su došli imaju kvalitet i iskustvo, što daje nadu u naše bolje sutra",  dodao je Gaćinović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.