Leotar bolji od Radnika

Leotar bolji od Radnika

D. Banović

Tek u trećoj provjeri Leotar je uspio da dođe do pobjede.Trebinjci su u Budvi sa 1:0 savladali Radnik iz Bijeljine, a strijelac jedinog gola bio je Đoko Milović u 60.minutu utakmice.

"Mislim da smo protiv Sutjeske iz Nikšića bolje odigrali nego protiv Radnika. Tad smo izgubili, a sad pobjedili. Važno je da nam forma ide uzlaznom linijom i sigurno ćemo već u u narednoj utakmici odigrati još bolje. Važno je i to da smo uspjeli da zatresemo mrežu protivnika, jer u prethodne dvije provjere protiv Crvene zvezde i Sutjeske imali smo dosta šansi, koje nimo realizirali."kaže Borče Sredojević trener Leotara.

Nekadašnji prvak naše zemlje slijedeću provjeru će imati protiv Jedinstva iz Bijelog Polja i to u utorak u Budvi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.