Leotar bolji od Vlasenice

Utakmica 19. kola Prve lige RS

Leotar bolji od Vlasenice

D. Vejo

U okviru 19. kola Prve lige Republike Srpske, fudbaleri Leotara su na svom terenu uvjerljivim rezultatom od 4:0 savladali goste iz Vlasnice.

Trebinjci su sjajno otvorili meč. Na prvi pogodak čekalo se sve do posljednjeg minuta u prvom poluvremenu. Naime u nadoknadi vremena strijelac za domaćina bio je Deretić, nakon čega se i završilo prvih 45 minuta.

Drugo poluvrijeme ponovo prolazi u znaku domaćina. Na pogodak se čekalo svega četiri minute u nastavku. Igrao se 49 minut kada na 2:0 povisuje Cicović. Treći pogodak dijelo je Perovića u 68. minuti, a konačnih 4:0 postavio je Ristić u 79. minuti meča.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi