Leotar doveo napadača Zvezde

Pojačanje na Policama

Leotar doveo napadača Zvezde

Midhat Šljivak

Mladi napadač Stefan Luković u narednih šest mjeseci igrat će u Leotaru.

Ovaj igrač u Trebinje dolazi na pozajmicu iz Crvene zvezde, a predstojeću polusezonu će pokušati da iskoristi kako bi dobrim igrama nametnuo trenerima nekadašnjeg prvaka Evrope. Osim Lukovića Leotar će da dovede još nekoliko novih igrača, ali prioritet su jedan defanzivac i jedan igrač sredine terena.

"Sad moramo da dovedemo defanzivca i jednog vezistu, kako bi na neki način pojačali konkurenciju. Imamo nekoliko igrača koji su nam interesantni i koji bi trebalo u narednim danima da dođu na razgovore", kazao je trener Vladimir Gaćinović.

Poslije odlaska golmana Boška Milenkovića u planu je angažovanje i jednog provjerenog čuvara mreže.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.