Leotar kompletan za Rudar

Optimizam u Trebinju

Leotar kompletan za Rudar

D. Banović

Proljećnu premijeru fudbaleri Leotara će protiv Rudar Prijedora da dočekaju kompletni. U momčad su se poslije povreda i gripa vratili Nenad Stojanović, Željko Radović, Vladimir Todorović i Zdravko Šaraba.

"Dobro je što ćemo biti kompletni, jer ubjeđen sam da ćemo tako lakše doći do pobjede protiv Rudara. Mi nemamo pravo na kiks i jednostavno kod kuće moramo da dobijemo sve protivnike. Samo tako možemo do opstanka. Rudar je dobar i čvrst tim, koji gaji tvrd stil igre, tako da je moguće da će i jedan gol biti odlučujući", rekao je defanzivac Zdravko Šaraba.

Leotar i Rudar će utakmicu 16.kola Premijer lige igrati u subotu od 14,30 časova u Trebinju, a dan kasnije u humanitarniom meču Trebinjci će snage da odmjere sa Crvenom zvezdom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.