Leotar na Zlatiboru, očekuje se novi trener

Trebinjci na pripremama

Leotar na Zlatiboru, očekuje se novi trener

Fudbaleri Leotara nalaze se na pripremama na Zlatiboru, a poslije ostavke Borčeta Sredojevića ekipu trenutno vode Miodrag Bodiroga i Veselin Klimović.

Očekuje se da ekipu na Zlatiboru preuzme novi trener, aprema nekim informacijama, najbliži klupi Trebinjaca je nekadašnji fudbaler Crvene Zvezde, Stevo Glogovac. Ipak u Leotaru niko ne želi da potvrdi ovu informaciju.

 

"Uskoro ćemo riješiti pitanje trenera, a sad je najvažnije da igrači na Zlatiboru rade maksimalno profesionalno", izjavio je sportski direktor, Željko Radović. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

Na pripremama se trenutno nalazi 16 igrača, a uskoro se očekuje i kompletiranje igračkog kadra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.