Leotar oslabljen na Grbavici

Problemi za momčad iz Trebinja

Leotar oslabljen na Grbavici

Adnan Beganović

Iza fudbalera Leotara je očajna polusezona u kojoj nekadašnji prvak naše zemlje ne zna za pobjedu puna dva mjeseca, a sutra će gosttovati kod zahuktalog Željezničara, te će najvjerovatnije nastaviti niz bez pobjede.

"Bit će teško protiv Željezničara, jer ćemo igrati desetkovani, a oni su u velikoj seriji. Neće biti Todorovića, Ratkovice, Zečevića i Souta, a imamo i nekoliko povrijeđenih igrača pa imam velikih problema da sastavim tim. Ne tražim nikakav alibi unaprijed i od onih koji budu igrali tražit ću zalaganje i naravno sve ćemo učiniti da iznenadimo Željezničar", rekao je trener Leotara Bogdan Korak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.