Leotar oslabljen na Piroti

Filipović ne igra, Sušić i Novaković upitni

Leotar oslabljen na Piroti

Adnan Beganović

U okviru 11. kola na Piroti će snage odmjeriti domaći Travnik i Leotar, koji će u današnjem susretu biti nešto oslabljen.

Utakmicu protiv Travnika na Piroti u taboru Leotara dočekuju samo sa jednom željom, a to je ne izgubili ovaj susret. Bit će to teško realizovati, jer Trebinjci dolaze oslabljeni bez napadača Borivoja Filipovića koji ima tri žuta kartona, a upitni su nastupi Sušića i Novakovića koji su povrijeđeni. U ekipu se vraća
defanzivac Zdravko Šaraba koji bi trebalo da zauzme mjesto u posljednjoj liniji.

"Idemo sa željom da odigramo dobru i kvalitetnu utakmicu i sa ciljem da uzmemo najmanje jedan bod. Koliko ćemo imatu uspjeha u tome ostaje da se vidi. I pred ovaj susret mi imamo problem sa malim fondom igrača, jer svaki izostanak se itekako osjeti i teško ga je nadoknaditi. Nadam se da će se igrači izdići iznad svih problema i da ćemo pokazati dobar fudbal", istakao je trener Leotara Vladimir Gaćinović.

Strateg Leotara kaže da je zadovoljan igrama svoje ekipe.

"Široki nas nije nadigrao, ali mi nismo iskoristili svoje šanse i na kraju smo kažnjeni za promašaje. Nadam se da će realizacija sad biti bar malo bolja", istakao je Gaćinović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.