Leotar oslabljen protiv Travnika

Premijer liga, 9. kolo

Leotar oslabljen protiv Travnika

Adnan Beganović

Fudbaleri Leotara pod vodstvom Borčeta Sredojevića pružaju dosta dobre igre, a danas u okviru 9. kola na Police dolazi Travnik i ukoliko domaćin upiše novu „tricu“ mogao bi barem do sutra preuzeti drugu poziciju na premijerligaškoj tabeli.

„Očekuje nas težak susret, naš današnji protivnik ima iskusnu ekipu koja zna igrati na rezultat tako da doista očekujem 'tvrdu' utakmicu“, rekao je šef struke Leotara, Borče Sredojević, za SportSport.ba te dodao:

„Najveći problem predstavljaju nam povrede i žuti kartoni. Magazin i Čorija su povrijeđeni i njihov nastup je pod upitnikom, odnosno Magazin neće biti spreman za današnju utakmicu, dok Čorlija možda stisne zube i pomogne ekipi. S druge strane, zbog 'žutice' u duelu s Travnikom ne mogu računati ni na Lazića i Komnenića i ovi izostanci mi zadaju glavobolju. Međutim, ja opet vjerujem da ćemo danas upisati nova tri boda.“.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije