Leotar protiv Sarajeva i tradicije

Nikad boda nisu osvojili na Koševu

Leotar protiv Sarajeva i tradicije

Adnan Beganović

Ako je suditi po tradiciji onda fudbaleri Leotara u nedjelju nemaju šta da traže na stadionu ''Asim Ferhatović Hase''.

Sastav iz Trebinja nikad nije uspio da osvoji ni bod u gostima kod Sarajeva, a obzirom na dešavanja u Leotaru teško je vjerovati da gosti sad mogu da prekinu tradiciju.

"Čuo sam i pročitao da Leotar ne samo da nije uzeo bod, već nije ni postigao gol u prvenstvenim utakmicama u gostima kod Sarajeva. To je jako neugodna tradicija koja bi sad možda i mogla da se prekine. Idemo u goste velikom klubu koji se bori za titulu. Morat će nas napasti, a tu vidim našu šansu da ih iz kontri ugrozimo. Mi smo napravili veliki posao u protekla tri kola, na korak smo do opstanka i možemo da se nadigravamo na Koševu", rekao je igrač Leotara Dejan Janković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.