Leotar slavio na Grbavici

Kup BiH

Leotar slavio na Grbavici

A. Beganović

U posljednjem susretu osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine Leotar je danas na Grbavici sa 1:0 savladao Olimpik i prošao u četvrtfinale najmasovnijeg fudbalskog takmičenja klubova u našoj zemlji.

Kako je pobjednik ovog duela praktično dolučen već u prvoj utakmici, kada je Leotar na Policama u Trebinju slavio sa 3:0, Olimpik je današnji susret odigrao sa drugom postavom.

Gol odluke dogodio se u 69. minuti kada je nekadašnji fudbaler Sarajeva Semjon Milošević dobro iskoristio centaršut i glavom pospremio loptu u mrežu domaćeg golmana.

Olimpik je u 90 minuta igre stvorio samo jednu dobru šansu i to desetak minuta prije kraja kada je na centaršut Keče glavom dobro šutirao Marinković, ali je Berak pokazao kvalitetu, sjajno odbranivši.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.