Leotar slavio u Zenici

Čelik poražen

Leotar slavio u Zenici

Midhat Šljivak

Fudbaleri trebinjskog Leotara savladali su na gostovanju ekipu Čelika rezultatom 3:2 u susretu 24. kola Premier lige Bosne i Hercegovine.

Gosti su poveli nakon devet minuta igre,golom Stojanovskog, da bi golom Ristića iz 17. minute gosti iz Trebinja već imali ubjedljivu prednost od 2:0 protiv danas očajnog Čelika.

Čeliku je nadu u pozitivan rezultat vratio Jusić smanjenjem vodstva u 31. minuti utakmice, no radost domaćih navijača trajala je veoma kratko. Cimirot je već u narednom napadu Leotara pogodio za velikih 3:1, što je bio rezultat prvog poluvremena.

Nastavak susreta donio je bolju igru Čelika, no nikako nisu uspjevali savladati golmana gostiju, iako su imali nekoliko fantastičnih prilika. Ipak, u 76. minuti nakon gužve u kaznenom prostoru gostiju drugi gol za Čelik postigao je Isaković za smanjenje rezultata na 2:3.

Iako su Zeničani pokušali doći bar do jednog boda u ovom susretu, na njihovu žalost nisu uspjeli, te su gosti sasvim zasluženo stigli do tri boda u ovom susretu.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti