Leotar stigao do prve pobjede

Sloboda poražena u Trebinju

Leotar stigao do prve pobjede

Edmir Škorić

Leotar je u Trebinju na stadionu Police upisao prvu prvenstvenu pobjedu, savladavši Slobodu s 2:0.

Nakon remija sa Zvijezdom i poraza u Banja Luci od Borca, Leotar je stigao do prve pobjede. Pred svojim navijačima savladao je Slobodu, koja nastavlja sa blijedim partijama u novoj sezoni.

U samom finišu prvog poluvremena Leotar je okrunio nešto bolju igru od gostiju iz Tuzle. Strijelac lijepog pogotka iz slobodnog udarca bio je Nenad Zečević.

Sloboda je u nastavku igrala puno bolje, imala nekoliko prilika, od kojih bilježimo dva dobra pokušaja Almira Halilovića, ali nije uspjela doći do izjednačenja. U posljednjim trenucima utakmice Leotaru pobjedu osigurava Boban Kajgo, sjajno pogodivši na jednu povratnu loptu sa ruba kaznenog prostora.

Leotar sada ima četiri boda, a Sloboda ostaje na tri, koje je osvojila u prošlom kolu na Tušnju protiv Kozare. Trebinjce u četvrtom kolu čeka gostovanje u Gabeli kod GOŠK-a, a Slobodi će na noge Široki Brijeg.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti