Leotar traži protivnike

Leotar traži protivnike

Trener Leotara Vladimir Gaćinović izrazio je želju da njegova ekipa ovog vikenda odigra prvu kontrolnu utakmicu i to na crnogorskom primorju.

"Želim da jednom kontrolnom utakmicom osvežim igrače posle serije napornih treninga koje smo imali u dosadašnjem toku priprema. Zbog toga sam od ljudi iz kluba tražio da nam za ovaj vikend obezbjede jednog protivnika. Vjerujem da ćemo u petak znati ime rivala", kaže Gaćinović.

Trener koji je preporodio igru Leotara ne krije da je zadovoljan do sada urađenim, ali kaže da mu problem predstavlja loše vrijeme.

"Kiša nam nikako nije saveznik i uslovi za rad nisu baš najbolji, ali snalazimo se. Za mene je najvažnije da svi igrači dobro podnose napore i da su svi u trenažnom procesu. Uskoro ćemo kompletirati igrački kadar, a imamo i veliki broj fudbalera koji nam nude svoje usluge", kaže Gaćinović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.