Leotar završio pripreme na Zlatiboru

Tri pobjede u isto toliko susreta

Leotar završio pripreme na Zlatiboru

Adnan Beganović

Sa mnogo razloga za zadovoljstvo fudbaleri Leotara vratili su se u Trebinje sa Zlatibora. U Srbiji su igrači iz Trebinja odigrali tri utakmica i u sva tri susreta su zabilježili pobjede.

Posebno je vrijedna ona posljednja protiv Radničkog iz Kragujevca. Golom novajlije Filipovića naš premijerligaš je trijumfovao sa 1:0.

"Utakmica protiv Radničkog je pokazala da smo na pravom putu. Poslije pobjeda nam Sevojnom i Jedinstvom iz Užica znali smo da nam forma ide u željenom smijeru. Fizički smo dobro pripremljeni i sad je ostalo da sredimo neke taktičke stvari do utakmice protiv Zrinjskog na startu nove sezone", rekao je trener Gaćinović.

Leotar će u srijedu igrat protiv Goška iz Gebele.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.