Leotar želi bod u Prijedoru

Leotar želi bod u Prijedoru

Apetiti fudbalerima Leotara su porasli uoči gostovanja u Prijedoru. Potporu za to imaju u iznenađujuće dobrim rezultatima u prva tri kola nove sezone.  

Sedam bodova i dioba četiri prva mjesta daju nadu momčadi, koju vodi Vladimir Gaćinović, da se mogu i u Krajini nadati dobrom rezultatu. Problem može da bude to što se još uvijek ne zna hoće li moći da računaju na ozlijeđene Sušića i Goločevca.

 

"Bez obzira na to ko bude igrao u Prijedoru, naši ciljevi ostaju isti, a to je da pokušamo i na ovom gostovanju ostati neporaženi. Jedan bod bio bi za nas ogroman, ali ako budemo imali priliku za pobjedu sigurno ćemo nastojati da je iskoristimo", kaže trener Gaćinović koji je o Rudaru imao samo riječi hvale.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Pokazali su kao i mi svojim rezultatima da su izuzetno moćna ekipa i neće nam biti lako. Možda smo mi u maloj prednosti, jer imperativ pobjede je na njihovoj strani. Morat će nas napasti, a onda je tu vidim priliku da ugrozimo njihov gol", za kraj je dodao Gaćinović

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.