Leotar znatno oslabljen na Koševu

Premijer liga, 12. kolo

Leotar znatno oslabljen na Koševu

D. Banović

Gostovanje ekipi Sarajeva za sastav Leotara dolazi u najnezgodnijem mogućem trenutku. Učestale svađe u klubu, promjena na mjestu šefa struke, ali i odstranjivanje Nenada Zečevića iz ekipe, bili su predigra za gostovanje na Koševu.

Novi trener Spaić neće moći da računa na golmana Milenkovića, kao i na igrače Andrića, Komenenića i Mandića.

"Nije da tražim unaprijed neki alibi, ali nedostajaće nam pojedini igrači na Koševu. Ova utakmica je za nas bitna, jer prije svega želimo da se konsolidujemo i da pokušamo napraviti dobar rezultat. Sarajevo je veliki favorit u ovom susretu, jer uz Borac i Željezničar igraju najbolji fudbal u BiH", kaže novi šef stručnog štaba Leotara Dragan Spaić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.