Leotaru pripao derbi začelja

Slavija poražena na Policama

Leotaru pripao derbi začelja

Leotar je sve dileme oko pobjede u utakmici protiv Slavije riješio već nakon prvog poluvremena igre, kada je postigao oba gola za konačnih 2:0.  

Domaći su na svojim Policama poveli već u sedmoj minuti utakmice, kada je Aničić iskoristio veliku grešku gostujućeg golmana Dujkovića i pogodio za vodstvo Leoatara od 1:0.

 

Aničić je u 24. minuti imao priliku da povisi rezultat na 2:0, ali je ovog puta Dujković bio na visini zadatka, te je uspio odbraniti njegov udarac, odbivši loptu u korner.

 

Ipak, minutu prije kraja prvog poluvremena, najbolji pojedinac susreta Aničić pogodio je po drugi put mrežu Slavije, iskoristivši asistenciju Todorovića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

U nastavku je tempo igre drastično opao, više nije bilo golova, a ni većih prilika, pa je Leotar došao do pobjede i tri boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.