Lescott: Remi protiv Arsenala nije sramota

Lescott: Remi protiv Arsenala nije sramota

Stoper Manchester Citya Joleon Lescott priznao je da je bio razočaran nakon što je njegova ekipa primila gol od Arsenala u nedjelju.

Međutim, nekadašnji fudbaler Evertona tvrdi kako nije sramota remizirati sa ekipom kakva je Arsenal. Lescott je doveo Građane u prednost u 40. minuti protiv Arsenala, ali je Laurent Koscielny izjednačio na konačnih 1:1 osam minuta prije kraja.

"Vjerovatno nismo pružili na terenu sve što smo trebali i mogli, a gol smo primili pred kraj susreta, jer nismo držali ritam utakmice. Arsenal se pokazao kao veoma dobar protivnik, a protiv jedne takve ekipe bod nije sramota, iako smatram da smo zaslužili sva tri boda", rekao je Lescott.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.