Levante i Gijon podijelili bodove

Mreže mirovale u Valenciji

Levante i Gijon podijelili bodove

D. Vejo

Fudbaleri Levantea su večeras na svom stadionu remizirali sa ekipom Gijona. Bilo je 0:0 i tako ostali na posljednjoj poziciji na tabeli.

Ekip Levantea nakon večerašnjeg susreta ostala je usamljena na posljednjem mjestu tabele španskog prvenstva. Primera je očigledno veliki zalogaj za Juanfrana i društvo pa su tako sve bliži ispadanju u niži rang.

Prvo poluvrijeme prošlo je u znaku domaćina koji je u nekoliko navrata zaprijetio golu Gijona, ali siguran čuvar mreže bio je Cuellar, kao i zadnja linija predvođena Ognjenom Vranješom. Na odmor se otišlo sa slabašnih 0:0.

Drugo poluvrijeme isti scenario, uglavnom se igralo na sredini terena, a posljednju prilika bila je duboko u sudijskog nadoknadi kada je udarac rezerviste Sportigna Alena Halilovića u šesnaestercu izblokirao Medjani.

Nakon ovog meča, Levante je posljednji tim na tabeli sa 25 osvojenih bodova dok je Gijon dva mjesta ispred njih sa tri boda više.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi