Levante nastradao na Bernabeu

Real uvjerljiv pred svojim navijačima

Levante nastradao na Bernabeu

Real je došao do visoke i uvjerljive pobjede u susretu španskog Kupa kralja na svom Santiago Bernabeu u susretu sa Levanteom rezultatom 8:0.

Ekipa madridskog Reala riješila je u prvih 45 minuta susreta susret španskog Kupa kralja protiv Levantea. Izabranici portuglaskog trenera Josea Mourinha su već nakon prvog poluvremena imali kolosalnu prednost od 4:0.

Francuski internacionalac Karim Benzema doveo je Madriđane u vodstvo već u petoj minuti susreta, a Mesut Oezil povisio je na 2:0 samo četiri minuta kasnije i već je tada bilo jasno kako će se Levante na Bernabeu provesti "ko' bos po trnju".

Golijadu domaćih nastzavio je u 31. minuti Benzema svojim drugim golom, da bi u posljednjoj minuti prvog poluvremena Cristiano Ronaldo povisio na 4:0.

Potop Levantea nastavio se i u drugom dijelu. Prvo je u 69. minuti Benzema zaokružio hat-trick za 5:0, a potom je sa dva dodatna gola to napravio i Cristiano Ronaldo. Konačnih 8:0 bilo je djelo Pedra Leona u posljednjoj minuti utakmice.















Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.